sejuta wisata indonesia
loading...

Rayani Air: Tuntutan Bayaran Balik tiket selesai sebelum Hari Raya

Rayani Air: Tuntutan Bayaran Balik tiket selesai sebelum Hari Raya – Hallo teman-teman semua, Makasih banyak dah mau berkunjung ke halaman blog www.trendwisata.com ini. Siang ini, saya di web site www.trendwisata.com ingin memberikan saran dlm bentuk rekaman video yang oke banget yang akan menunjukkan tentang Rayani Air: Tuntutan Bayaran Balik tiket selesai sebelum Hari Raya. Silahkan om dan tante cek rekaman videonya berikut ini:“Akan pulang duit sebelum Aidilfitri atau lebih awal”

Itu komitmen diberikan Ketua Pegawai Eksekutif Rayani Air, Ravi Alagendrran kepada penumpangnya yang membuat tuntutan bayaran balik tiket penerbangan.

Beliau memaklumkan, ia bergantung sekiranya dana daripada pelabur telah diterima.

Tambahnya, orang ramai boleh membuat permohonan bayaran balik itu melalui laman web Rayani Air atau datang ke pejabat syarikat berkenaan di Seksyen 15, Shah Alam.

Operasi Rayani Air kini digantung selepas sijil pengendali udara syarikat itu digantung tiga bulan, selain penelitian yang sedang dibuat Kementerian Pengangkutan ke atas syarikat berkenaan.tiket


Kalau om dan tante membutuhkan file rekaman video yang mantap diatas, caranya cukup gampang, om dan tante bisa unduh rekaman video dengan judul Rayani Air: Tuntutan Bayaran Balik tiket selesai sebelum Hari Raya diatas : Disini

Tags: #rayaniair #tuntutan

KENAIKAN HARGA TIKET PESAWAT TERUS DIAWASI
KENAIKAN HARGA TIKET PESAWAT TERUS DIAWASI
KENAIKAN HARGA TIKET PESAWAT TERUS DIAWASI –
Tiket Kereta H-7 Lebaran Sudah Mulai Dijual Online
Tiket Kereta H-7 Lebaran Sudah Mulai Dijual Online
Tiket Kereta H-7 Lebaran Sudah Mulai Dijual
Tempat Wisata Anak-anak di Bandung
Tempat Wisata Anak-anak di Bandung
Tempat Wisata Anak-anak di Bandung – Apa
9 Tempat Wisata Indonesia Yang Bakal Booming di Tahun 2017
9 Tempat Wisata Indonesia Yang Bakal Booming di Tahun 2017
9 Tempat Wisata Indonesia Yang Bakal Booming
Must read×

Top