BIODATA NAD ZAINAL (Pelakon Drama Hati Yang Tersakiti)

By On Thursday, December 10th, 2020 Categories : Info Wisata Hiburan

BIODATA NAD ZAINAL (Pelakon Drama Hati Yang Tersakiti) – Pa kabar sobs semua, Makasih banyak dah mau berkunjung ke web site Trend Wisata ini. Malam ini, kita dari situs Trend Wisata pengen memberikan info dalam bentuk vidio yang wokeh yang membahas BIODATA NAD ZAINAL (Pelakon Drama Hati Yang Tersakiti). Ayo Agan lihat youtube videonya setelah ini:Nad Zainal merupakan seorang pelakon berasal dari Kajang, Selangor. Beliau mula aktif dalam dunia seni lakonan menerusi drama #impianSunsilk. Nad Zainal berlakon dalam pelbagai genre drama yang menyerlahkan lagi bakatnya dalam seni lakonan.
Nad juga mahir menggunakan unsur emosi dalam setiap drama lakonannya
Dalam telefilem pula, Nad banyak berlakon sebagai watak utama yang telah disiarkan dalam pelbagai saluran Televisyen.
Drama terkini yang sedang ditayangkan di TV3 berjudul Hati Yang Tersakiti membuat emosi penonton gunda gulana.

Saksikan video untuk mengetahui dengan lanjut mengenai latar belakang peribadi, senarai drama lakonan, telefilem, teater dan anugerah.

#nadzainal #pelakondramamelayu #pelakonpopularnegara

Jangan lupa tekan butang subscribe dan like jika anda suka topik-topik berkaitan dengan selebriti dalam dan luar negara.

NOTA:
Bahan-bahan yang digunakan dalam video di atas bukanlah hak milik #TOMPUPINKCHANNEL seperti muzik, video orang lain atau gambar. lanya digunakan semata-mata untuk menvisualkan dengan lebih jelas.

ISU HAKCIPTA:
[email protected]biodata


Nah kalau Agan dan sista membutuhkan file video youtube yang wokeh ini, gampang banget, kawan kawan bisa download Mp4 dengan judul BIODATA NAD ZAINAL (Pelakon Drama Hati Yang Tersakiti) ini : Disini

wisata terms:

tempat pacar tasik, VIKY ZAINAL BUGIL
BIODATA NAD ZAINAL (Pelakon Drama Hati Yang Tersakiti) | Trend Wisata | 4.5